A 20. század jeles alakjait bemutató belga bélyegsor egyik tagján a Beatles együttest mutatják be. A négy fiatalember alakja mellett keresztnevük is megjelenik kézzel írott formában.

Mivel a bélyegsor más tagjain is található aláírások (Piaf, Chaplin) csak olyanok mintha aláírások lennének, így nem lehetünk biztosak benne, hogy éppen ezek hitelesek. Bár elég sok hasonlóságot mutatnak az eredetiekhez. Lehetséges, hogy hiteles aláírásokból kerültek ide a keresztnevek.
Mindegyik olvasható és a kezdőbetűje mindnek jellegzetes.
Az közismert, hogy Paul McCartney a Beatles egyik alapító tagja balkezes, hiszen a gitáron is fordítva játszik. De van még valaki a híres csapatban, aki eredetileg balkezes, bár átszokott a jobb keze használatára. És ő nem gitáros. Ja, így már könnyű! Ringo Starr a másik balkezes tehát ezen a bélyegen. A képen egymás közelében vannak, így aláírásuk is egymás mellé került.
Szerző: Grafofil  2011.08.10. 11:03 Szólj hozzá!

Címkék: 1999 hitelesség aláírás muzsikusok balkezesség Beatles Belgium Starr Ringo McCartney Paul

A bejegyzés trackback címe:

https://irasbelyegen.blog.hu/api/trackback/id/tr923022625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása