Az osztrákok bélyege a levélírás témához csak néhány elemet jelenít meg, és azok is szokványosak: toll a kézben, tintatartó, no meg az írás. Ami talán különleges rajta, az a nézet, ahogyan az írást magát szemből (fejjel lefelé és „szögben”) látjuk. Na és azért ez a kézírás sem hétköznapi!

A grafikumban feltűnnek a jellegzetes plusz hurkolások és díszítő kacskaringók. Mégis személyesnek érződik, és a kapcsolat bensőségességét sugallja. Ebben közrejáthat a tűz melegére emlékeztető narancsszín is, mely a képet jellemzi. A közepén lévő, világosabb folt a toll hegyére irányítja a tekintetet. Talán azért, hogy ne vegyük rögtön észre: valójában nem az aktuális folyamatot jelzi, azaz nem ott áll a toll, ahol tart, hiszen abban a sorban még folytatódik az írás.
Szerző: Grafofil  2011.11.23. 09:09 Szólj hozzá!

Címkék: levél 2008 európa bélyeg levélírás Ausztria

A bejegyzés trackback címe:

https://irasbelyegen.blog.hu/api/trackback/id/tr913305531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása